Ders Ekleme-Çıkarma İşlemleri

24 Eylül 2021 Cuma

Üniversitemizin  kayıt yenileme ve derse yazılımları 20-26 Eylül 2021 tarih aralığında yapılmaktadır. Fakültemizde birçok öğrencimiz kaydını tamamlayıp danışman onayından geçirmiştir. Üniversite ders ekleme - çıkarma işlemi 27-29 Eylül 2021 tarih aralığında başlayacağından seçmeli derslerde dahil, ders ekleme - çıkarma yapmak isteyen öğrencilerimiz http://form.erdogan.edu.tr/Home/Index/1/?tipID=2&formlarId=91 formunu (27.09.2021 tarihinden itibaren) doldurarak imzalı bir şekilde pdf formatında @erdogan uzantılı mail adreslerinden (diğer mail adreslerinden gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır) Akademik Danışmanına göndermesi gerekmektedir. İlgili formu doldurup gönderen öğrencilerimiz hakkında Akademik Danışman ve Bölüm Başkanı onayıyla kontenjan dahilinde ders ekleme - çıkarma işlemi yapılacaktır. Kontenjan dolduğu takdirde ilgili öğrencilerimiz mevcut derslerini almaya devam edecektir.

Not: Ders ekleme-çıkarma işlemleri hakkında dikkat edilmesi gereken hususlara buradan ulaşabilirsiniz.