Afet Farkındalık Eğitimi

20 Mayıs 2021 Perşembe

Rize Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce, Afet Eğitim Yılı kapsamında yürütülen tüm eğitim ve iletişim faaliyetlerinin amacı, afete dirençli toplum oluşturma misyonu çerçevesinde tüm vatandaşlarımızın, yaşadığımız coğrafyadaki afet riskleri konusunda farkındalık kazanması, kendisinin ve ailesinin görebileceği zararı azaltmak için önlem alması, afet anı ve sonrası için hazırlanmasıdır.

İçinde bulunduğumuz Covid-19 pandemisi nedeniyle yüz yüze eğitim gerçekleştirilemeyecek olup; Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca seslendirilen "Afet Farkındalık Eğitimi" videosu 21.05.2021 tarihinde
  google meet üzerinden oluşturulan sanal sınıflarda yayınlanacaktır.Tüm öğrencilerimizin Afet Farkındalık Eğitimine katılması rica olunur.

Not:
Google meet linki web sayfamız üzerinden  paylaşılacaktır.
          **Öğrencilerimizin kurumsal mail adresleri ile katılım sağlamaları gerekmektedir.
          ***Fakındalık eğitimine katılacak olanlara "Katılım Belgesi" düzenlenecektir.